BEYOND THE NUMBERS

O nama

TKO SMO?

VM Finance obrt za usluge nudi Vam usluge knjigovodstva, računovodstva i financija, poslovnog savjetovanja, pripreme projektne dokumentacije za natječaje iz EU fondova, te edukacije vezane uz poduzetništvo.

Poštujući činjenicu da je svaka poduzetnička ideja na neki način posebna i mi nastojimo Vama pristupiti sa punom pažnjom poštujući vašu unikatnost, individulane karakteristike i zahtjeve, a sve u cilju održivog razvoja i ostvarenja Vaših poslovnih ciljeva. Nastojimo pružiti cjelovitu uslugu temeljenu na stečenom znanju, iskustvu, kontinuiranoj edukaciji i praćenju tržišta.

Svi naši klijenti jednako su nam važni te uvijek nastojimo pružiti odgovoran, kvalitetan i profesionalan pristup, a pozitivne reakcije i pohvale koje dobivamo tijekom i nakon završenih suradnji daju nam do znanja da u tome i uspijevamo.
Image
Image
Image
Image
Cijena prilagođena klijentu

Cijena prilagođena klijentu

Cijena naših usluga prilagođena je klijentu i potrebama njegova poslovanja, te na taj način plaćaju uslugu koju doista trebaju.
Telefonski savjeti za klijente

Telefonski savjeti za klijente

Vrijeme je novac. S ciljem bržeg i lakšeg poslovanja našim klijentima dajemo besplatne telefonske savjete.
Program vjernosti

Program vjernosti

Zadovoljstvo našom uslugom pretočite u novac. Preporučite nas vašim partnerima i prijateljima, a mi ćemo Vas nagraditi.
Blog

Blog

Na našem blogu obrađujemo aktualne teme iz svijeta poduzetništva zanimljive našim klijentima.
Newsletter

Newsletter

Jednom mjesečno svim zainteresiranima, šaljemo obavijesti s ciljem informiranja o novostima iz svijeta poduzetništva.

Naši klijenti o nama

Za VM Finance možemo reći da su precizni, jednostavni, poštuju rokove, prate sve novosti iz područja računovodstva i poreza te brzo reagiraju sa izmjenama u našem sustavu koje su potrebne za naše uspješno poslovanje.
Nismo bili svjesni važnosti točnih i pravovremenih računovodstvenih procesa i politika u tvrtki dok nismo angažirali VM Finance. Osim toga, a ne manje važno, sa njima smo dobili "3 u 1" - računovodstvo, poslovno i financijsko savjetovanje.
Izuzetno smo zadovoljni uslugom koju nam pruža VM Finance od samog početka poslovne suradnje. Profesionalnost i stručnost rezultat je suradnje koja traje više od godinu dana. Za svaku preporuku.

Newsletter

Kontakt podaci

  • Adresa: Ive Paraća 1, 10360 Sesvete
  • Telefon: +385 91 950 5830