BEYOND THE NUMBERS

O nama

TKO SMO?

VM Finance obrt za usluge, nudi širok spektar usluga, uključujući knjigovodstvo, računovodstvo, savjetovanje u poslovanju, izradu projektne dokumentacije za prijave na natječaje iz EU fondova i edukacije povezane s poduzetništvom.

Svjesni smo da je svaka poduzetnička ideja jedinstvena, te stoga pristupamo svakom klijentu s pažnjom, poštujući individualnost, karakteristike i zahtjeve kako bismo podržali održivi razvoj i ostvarenje poslovnih ciljeva. Naš cilj je pružiti sveobuhvatnu uslugu temeljenu na našem znanju, iskustvu, kontinuiranom obrazovanju i praćenju tržišta.

Svi naši klijenti su nam izuzetno važni, te uvijek težimo pružiti odgovoran, visokokvalitetan i profesionalan pristup. Pozitivne povratne informacije i pohvale koje primamo tijekom i nakon suradnje potvrđuju našu uspješnost u tom naporu.
Image
Image
Image
Image
Cijena prilagođena klijentu

Cijena prilagođena klijentu

Cijena naših usluga prilagođena je klijentu i potrebama njegova poslovanja, te na taj način plaćaju uslugu koju doista trebaju.
Telefonski savjeti za klijente

Telefonski savjeti za klijente

Vrijeme je novac. S ciljem bržeg i lakšeg poslovanja našim klijentima dajemo besplatne telefonske savjete.
Program vjernosti

Program vjernosti

Zadovoljstvo našom uslugom pretočite u novac. Preporučite nas vašim partnerima i prijateljima, a mi ćemo Vas nagraditi.
Blog

Blog

Na našem blogu pišemo o aktualnim temama iz svijeta poduzetništva zanimljivih našim klijentima.
Newsletter

Newsletter

Jednom mjesečno svim zainteresiranima, šaljemo obavijesti s ciljem informiranja o novostima iz svijeta poduzetništva.

Naši klijenti o nama

Za VM Finance možemo reći da su precizni, jednostavni, poštuju rokove, prate sve novosti iz područja računovodstva i poreza te brzo reagiraju sa izmjenama u našem sustavu koje su potrebne za naše uspješno poslovanje.
Nismo bili svjesni važnosti točnih i pravovremenih računovodstvenih procesa i politika u tvrtki dok nismo angažirali VM Finance. Osim toga, a ne manje važno, sa njima smo dobili "3 u 1" - računovodstvo, poslovno i financijsko savjetovanje.
Izuzetno smo zadovoljni uslugom koju nam pruža VM Finance od samog početka poslovne suradnje. Njihova profesionalnost i stručnost rezultiraju suradnjom koja traje više godina. Za svaku preporuku.

Osnovni podaci

VM Finance obrt za usluge, vl. Valentina Miroslavić

Ive Paraća 1, 10360 Sesvete

OIB: 44192021896 / PDV ID: HR44192021896

Raiffeisen Bank d.d., IBAN: HR5424840081135038475

  • Telefon: +385 91 950 5830